Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
ekaterina

ekaterina

Един от въпросите, които често хората задават, е: „кога да съм сигурен, че дървениците са изчезнали?“. Краткият отговор е, че ако сте преминали професионална обработка и ако са минали три седмици от края на дезинфекцията, без никакви признаци (т.е. ухапвания, живи инсекти, нови фекалии или изхвърлени обвивки) от продължаващо заразяване, то е вероятно заразяването с дървеници да е контролирано. Проблемът е, че реалният отговор може да бъде по-сложен от този, тъй като може да има редица усложняващи фактори, включително:

С течение на годините в къщата се натрупват огромен брой всякакви неща и предмети, повечето, от които никога няма да бъдат полезни. Има ситуации, когато абсолютно всички мебели, домакински уреди и други неща стават ненужни и е време да се отървете от целия този боклук.

Obshtini.com винаги е готова да помогне в случаи, когато става дума за почистване на апартаменти и извозване на боклуци. Те предлагат редица услуги за почистване на апартаменти и рециклиране на мебели от апартамента. И във всички случаи, когато е необходимо се извършва и дезинфекция.

Кога трябва да дезинфекцирате

Често тази необходимост възниква след:

смърт на човек в апартамент;

след дисфункционални семейства;

алкохолици;

наркомани;

самотни стари хора;

Плюшкин;

след живот в апартамент за животни;

гълъби по балконите,

както и мярка за борба с хлебарки, дървеници, мишки и други неканени гости.

Как се извършва дезинфекцията на апартамента

С фирма obshtini.com, готова да предостави работници в удобно за вас време, които бързо ще разглобяват развалините, ще съберат боклук в апартамента, ще го извадят за рециклиране.

Ако трябва да извадите старо легло на сметище - свържете се с екип на фирма chistachi.bg. Ние сме добре запознати с всички нюанси и можем бързо и евтино да разрешим този проблем.

Почистването на градината може да отнеме много време и да е трудно да се отървете от всякакви видове отпадъци. Услугите за разчистване улесняват работата много по-лесно. Нашият гъвкав, бърз и ефективен екип ще изчисти всички градински отпадъци и ще превърне джунглата ви в зелен и приятен оазис на спокойствие за нула време за достъпна цена.

За много от нас лятна вила не е просто парцел, придобити по някакъв повод. Често това малко парче земя се превръща в място, където забравяме за проблемите и неуспехите на обикновения живот и можем да създадете за себе си и семейството си специален уютен кът, в който всичко ще бъде направено със собствените ръце - с любов, с внимателно проучване на всеки детайл, с безупречно внимание към малките неща. Но за да направите всичко перфектно, както в сънищата, понякога се налага да работите усилено.

Средата на пролетта понякога е горещо време за градските жители, началото на нов сезон, за което е необходимо да се подготви всичко старателно. Първата стъпка трябва да бъде почистването на земята, след дълга зима. Когато студът най-накрая отстъпи и възстановяването на снежната покривка вече не се очаква, предлагаме да се обадите на номера за контакт на компанията "bulkom.com". Ще дойдем във всеки квартал на София бързо, и най-важното, ще извършим качествено цялата необходима работа за почистване на вашата лятна вила.

Мобилността на първо място не може да бъде скъпа, особено за началните училища. Факт е, че скъпата играчка в ръцете на дете може да провокира престъпление. В най-добрия случай такава джаджа, може да бъде открадната. В най-лошата ситуация маргинализираните членове на обществото, като наркоманите, могат да откраднат телефона. В такава ситуация здравето, а понякога дори и животът на децата, могат да бъдат компрометирани. Ясно е, че за отговорните и разумни родители това е абсолютно неприемливо.

Четвъртък, 19 Септември 2019 18:11

Почистване след ремонт

Ремонтът е уникален шанс напълно да преобразите дома си. С ремонт правите помещенията по-удобни и по-безопасен за живота.

Процесът на ремонтни и строителни работи, както и самото отстраняване на последиците от него са доста сложни задачи. С тях не всеки може да се справи. Ако основната работа е извършена от опитни работници, в крайна сметка ще може да се насладите на максимален комфорт и нов облик в къщата си. Такива може да наемете и на адрес: smetishte.com.

Понеделник, 16 Септември 2019 17:30

Дезинфекция на болен от туберкулоза

За да се спре разпространението на туберкулоза в помещенията, е необходимо систематично да се дезинфекцира цялата зона, върху която се намира пациентът. Ако епидемиологичната ситуация започне да се влошава, тогава дори домашните любимци могат да се превърнат в носител на болестта, а вирусите във въздуха да се превърнат в нов причинител.

Страница 1 от 7

Допълнително