Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
petrov

petrov

Вторник, 16 Октомври 2018 22:56

Важни резервни части за смартфони

Много потребители процедират по следния начин - носят смартфона на сервиз, от там им казват какво е необходимо и те го намират в интернет на изгодна цена. Така може да направите и да закупите от предлаганите от нас резервни части. Сред тях са дисплейте за смартфони и съответно стъкло на дисплей. Това са едни от най-търсените резервни части за смартфони.

Четвъртък, 11 Октомври 2018 19:04

Търсения от Вас климатик е при нас

Увеличават се домакинствата които залагат на климатик. Климатикът е универсален уред който върши работа през цялата година. Ето защо ако вече сте решили да закупите климатик, изберете онлайн магазинът на дд трейд където ще откриете това което търсите.

Вторник, 28 Август 2018 18:21

Всякакви части за камиони

Всеки собственик на камион е полагал големи усилия за да намери някаква дребна част за камиона. Понякога това е много трудно, особено ако магазина не е добре зареден. Затова ако търсите авто-части за камиони препоръчваме да използвате интернет където има голямо разнообразие.

Събота, 18 Август 2018 16:24

Закупуване на нов тъч скрийн

Препоръчваме ви да ремонтирате своя смартфон или таблет само и единствено с оригинални резервни части защото само така ще може да бъдете сигурни в тяхното качество. Ако държите на своя стар смартфон и желаете да му купите нов Тъч скрийн Acer Iconia Talk 7 / B1-723 - посетете нашия интернет магазин и го направете.

Мишниците са много деликатна зона и трябва да се внимава как се епилира. Ние предлагаме услугата епилацията с лазер на мишници която е най-щадяща за кожата, особено за клиентите с много чувствителна.

Понякога не е изгодно да се ремонтира смартфона, особено когато е повредена важна част. Естествено тук повечето от вас биха казали дисплея. Освен дисплея има и други скъпо струващи части на смартфоните. Ние продаваме дисплей за очти всяка марка смартфон.

Четвъртък, 07 Юни 2018 15:46

Всякакви авточасти за Опел

Смяната на гарнитурата се прави в два случая - при ремонт (на водна помпа или двигател) и тогава когато тя е компроментирана. Ако ще ремонтирате двигателя или водната помпа, задължително сменете и гарнитурата за да бъдете сигурни, че няма да има проблеми.

Марката LG се е наложила с годините и днес може да забележим всякакъв вид техника с тяхната емблема. Естествено голяма част от потребителите харесващи марката купуват климатици лг. Добрите параметри и високата издръжливост на тези климатици ги правят една чудесна покупка.

Когато купувате авточастите от авто профи вие може да бъдете спокойни относно техния произход и гаранция за качество. Това е много важно особено за някой елементи от автомобилната система гарантираща работата на двигателя и безопасността на пътя.

Неделя, 25 Февруари 2018 11:05

Препоръка за климатик

Преди да се насочите към магазина за климатици нашата препоръка е да прочете повече относно това как се избира климатик за да сте наясно и съответно да направите възможно най-добрия избор. Ако трябва да дадем препоръка, то определено тя би била за климатици dd Panasonic CS-UZ60TKE.

Страница 1 от 18

Допълнително