Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Понеделник, 25 Януари 2016 22:07

Онлайн рекламата – какво може да направи за вас

Написана от

Онлайн рекламата ви позволява да достигне своите цели своевременно и постоянно, както и по всяко време да правите наблюдение. Квантовият скок на традиционната реклама дава на света нов мироглед под мотото: "Знам, че половината от рекламата прави бюджета ми, но не знам коя половина“.

В Европа, рекламният пазар онлайн магазин е на стойност над 24.3 милиарда; Италия се нарежда на 5-то място, с пазарна стойност от 1,4 милиарда евро. През 2013 г. инвестициите онлайн реклама на европейският пазар нарастват с 7,7% до общата стойност от 1,526,485,000 евро, с по-висока честота в категориите на уеб реклама, видео реклама и мобилната реклама.

С точност цифрите изглеждат така:

47 % за уеб реклама;

38 % за видео реклама;

34 % за мобилна реклама;

Стартиране на нов продукт в уеб сайтове или онлайн услуга изисква правилно планиране на целите трябва да бъдат постигнати и подходящи по стратегия, съдържание и онлайн маркетингови инструменти, с цел да се впрегне силата на уеб кръвообращението, без да понесе щети на репутацията и гафове.

Инструментите, които се използват са seo; бърз маркетинг; Landing Page; блог; реклама; Е-мейл маркетинг; Вирусен маркетинг

Всичко това цели да планира, управлява и контролира резултатите от рекламни операции на своите клиенти във всички платформи на онлайн рекламата на разположение в цифровата среда, като особен акцент се поставя върху следните области:

Допълнително