Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Четвъртък, 21 Януари 2016 14:19

6 съвета за здравословно хранене в ресторанти

Написана от

Ресторантите могат да предложат здравословния начин на живот, но ако не сме внимателни могат да имат обратен ефект.

Независимо дали сте седнали за бърз обяд или вечеря мулти-игрището в ресторант, навигацията в менюто може да бъде предизвикателство, особено ако се опитвате да се хранят здравословно. С няколко тайни, не трябва да се пропуска възможности за хранене в любимото място. Понякога хората избягват ресторанти, когато гледате своето тегло и че не е необходимо да се отказват от всичко или да се срещат с хранителен консултант и автор на семейни правила за здравословно меню, за да посетят някоя верига за хранене.

Направете правилния избор

Ако сте любител на ресторант отидете френски ресторант. Стандартни италиански ресторанти или американски ресторанти обикновено дават утроени порции въглехидрати, а такива не ви трябва. Изберете меню със сто зеленчуци, 25 на сто протеин и 25 на сто зърна. Когато става въпрос за етническа храна, японски, тайландски, гръцки и индийски ресторанти, често са по-лесни за справяне с талията от мексикански, китайски или италиански храни, тъй като те разполагат с месо на скара , опции, които не са пържени, като свежи рулца на фона на всички качествени вина.

Научете жаргона

Джина Съндърланд, регистриран диетолог в Уинипег, съветва клиентите си да сканират менюто за натоварени думи като "тиган", "хрупкава", "къси", "печен", "огретен" и "Алфредо". "Ястия с тези думи имат много скрити мазнини и натрий. Вместо това, като зелени светлинни са менюта отрупани с думи като "скара", "пара" и "студена". Обърнете внимание кое преобладава във вашето меню.

И най-добрите ресторанти, използват масло

В по-евтини ресторанти се залага на тонове вредна мазнина. Защо? Защото, ако се налива масло, масло, сол върху нещо, вкусът е невероятен. "Ако сте загрижени за маслото или съдържанието на сол в храната си, не се страхувайте да помолите вашия келнер да опише от какви количества мазнина и сол се състои или преди приготвянето на поръчката ви да предупреди в кухнята, че желаете без тези добавки.

Започнете вашето по-леко хранене

Вашата храна с домати, скара или супа не е богата на калории и от нея може да хапвате в по-големи количества. Поръчайте няколко ястия с повече зеленчуци и чисти меса, за да сте сигурни, че в края на храненето ще сте напълно сити.

Не се страхувайте да задавате въпроси

Попитайте сервитьора за това как храната се приготвя готова, ако не сте наясно. Попитайте дали има сметана или масло и пр.

Избор на десерт

Ако не сте в настроение и десертите ви изкушават, то спрете се на плодова салата и по-ниско калорични десертни с обезмаслено мляко.

Допълнително