Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Сряда, 02 Декември 2015 17:15

Кое е най-доброто фитнес оборудване срещу коремни мазнини

Написана от

Ако се надявате да правите безкрайно много повторения, за да създадете тънкия корем навреме за сезона на бански, то жестоко се лъжете и може да останете разочаровани.

Докато една здравословна диета, съчетана с редовни физически упражнения може да намали цялостните проценти телесна мазнина, няма магически лек за коремните мазнини. Спортът и fitmax, помага за намаляване на диаметъра на корема, но може да се окаже невъзможно да използвате комбинация от упражнения за изгаряне на мазнини и тонус, които да могат да доведат до тример талията и по-тънък външен вид.


Кардио машини

Бягащи пътеки горят най-много калории - между 600 и 1200 на час за движение, в зависимост от телесното тегло. Увеличаване на скоростта и наклона гори повече калории. За да запишете максимално съдържание на мазнини в тефтера с изгорени калории се уверете, че да се работи с умерена интензивност в продължение на най-малко 20 минути на вашата кардио машина е добър избор. Разберете повече и за три креатин малат.

Укрепване на коремните мускули с машини, които се фокусират върху корема и създават съпротива на тежести за укрепване на мускулите в стомаха могат да доведат до повишени калории изгаряния и загуба на мазнини, дори между тренировките.

Гребане машини

Гребане с машини съчетава предимствата на двата кардио и тегло машини. Движението на гребането укрепва и тонизира коремните мускули, гърба, ръцете и гърдите, докато изгаряте до 1000 калории на час, в зависимост от фитнес експерта. Уверете се, че правите всичко по увлекателен ред, вместо да се повиши ефективността на вашата тренировка. Разберете за всичко, което ви интересува около аминокиселини цени.

Упражнение „Balls“

Използвайте надуваеми топки за стабилност и тонизиране си корема докато подобрявате основната си сила и баланс. Правейки стоящи обрати, клекове и коремни преси с претеглените топки, дръжте в предната част на гърдите ефективни инструменти за кондициониране на корема и костните коремни мускули. Бъдете внимателни, да не се използват топки, които тежат повече, отколкото можете да вдигнете разумно, без да натоварвате гърба си.

Наемането на професионален треньор може да ви помогне за по-бързо и ефективно постигне на целите. С помощта на фитнес оборудване, суроватъчен протеин, личен треньор и подходящите упражнения ще постигнете желаната форма правилно и безопасно.

Допълнително