Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Събота, 14 Март 2015 17:49

Няма нищо по-постоянно от промяната Избрана

Написана от

Всички си спомняме начина, по който сме били обучавани в училище. Сякаш, колкото повече време отминава, толкова е по-голяма носталгията по тези безвъзвратно отминали дни. Мирисът на нови учебници и тетрадки се е запечатил завинаги в нашето съзнание.

Но, сега е друго време и ние сме толкова големи, колкото е голямо детето ни. Технологиите са измислени, за да направят живота ни по-лесен и добър, както и нас … по-умни. Една от последните тенденции в развитието на съвременното обучение е въвеждането на лаптопи и таблети, които са в помощ, не само на самите ученици. Според последните проучвания във Великобритания се използват около 1 милион таблети в британските училища. И това не е само тенденция или по-скоро е такава, но с положителен знак. Очаква се, че броят на използваните джаджи ще продължи да нараства, докато не бъдат … заместени от нови и по-добри високотехнологични продукти.

Установено е, че най-популярни сред учениците, си остават два основни производителя на таблети и компоненти за тях – Apple и Google. По този начин класните стаи се превръщат в ново и при това – доста ползотворно поле, за такива големи технологични гиганта. Делът на таблетите и останалите продукти, които британските ученици използват в училищата, са в полза на продуктите, които са снабдени с iOS– почти половината от тях, а с Android – почти една трета.

И, ако си мислете, че е престижно да пишете своите разкази или поезия на лист хартия, тогава помислете пак. Защото няма нищо, по-хубаво от това, да откриете новите възможности на високотехнологичните джаджи, които могат да действат дори и вдъхновяващо за вашето въображение.

Така че, няма нищо по-хубаво от една пълна промяна на навиците, които имате, дори това може да е нова начин за възприемане на света. А за любопитните едно нещо което търпи постояно промени и ъпдейти е алгоритъма на гоогле за техния SERP.

Още в тази категория: Когато избирате фотоапарат »

Допълнително