Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Петък, 04 Септември 2015 12:44

Техники и технологии в полза изучаването на чужди езици

Написана от

Несъответствието между научни изследвания и реалния свят на езиково обучение не свършва дотук. Проучванията, които обучават ученици с малко количество от входни думи, често се сблъскват с много различни думи, тонколони и диалекти. Оказва се, че колкото повече гласове и думи се използват, толкова по-добри резултатите се получават. В едно изследване, публикувано през 2013 г., от лингвист Мелиса M. Бейс Берк, а след това в Мичиганския държавен университет, показа, че един час на обучение в продължение на два дни на пет различни акцента може да доведе до големи промени и още повече разновидности.

Тези констатации с изследването за изучаване на курсове по чужди звуци, слушане на широк набор от говорители ще тренира мозъка по-бързо и ще позволи да прехвърляте по-надеждно, знанието в реалния свят.

Проучване след занималня включително испански, гръцки и немски, в което били включени помощни средства и техники като тонколони, помогнало за произвеждане на значителни промени в способността на мозъка да обработва чужди звуци. И тъй като учените научават повече, те откриват начини за производство на по-добри резултати. В 2011 проучване направено от изследователите открили, че хората, които се обучават чрез видео игри, доказали, че материали се усвоява много по-лесно отколкото при друга форма за научаването му.

Някои хора могат да развиват своята реч, възприятие умения чрез обучение на други когнитивни функции на мозъка на първо място. В пилотно проучване все още непубликувано, изследователи, ръководени от психолог ЕРИК Ингвалсон, от Нортънуестърнския университет, установили, че давайки на възрастните упражнения за увеличаване на работната памет и внимание им помагали да разберат по-добре речта звучаща в шумна среда. Ингвалсон вярва, че с повече изследвания, същата техника може да помогне и на чуждоезични учащите.

Тъй като науката разкрива как мозъка на възрастни се адаптира към чужди звуци от английски език или немски език, можете да започнете да пресъздадете успешни резултатите от научните изследвания в страната. Много езиковите учебници започват със списък на трудни думи и очакват да срещнат по пътя плавност. С шепа записи на тези думи, свободен достъп до уеб сайтове, записване на задочни курсове по курсове по италиански език

курсове по испански език             

курсове по френски езици

курсове по руски език    

курсове по гръцки език  

курсове по бизнес администрация, използване и тестване на софтуер, може да се изгради мощен инструмент за обучение. Това са инструменти, които могат да дадат предимство, което ще накара всеки да научи езиците, който винаги е искал да научи.

Допълнително