Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Петък, 07 Февруари 2020 22:42

Дезинфекция на апартамента след извозването на боклука с obshtini.com

Написана от

Obshtini.com винаги е готова да помогне в случаи, когато става дума за почистване на апартаменти и извозване на боклуци. Те предлагат редица услуги за почистване на апартаменти и рециклиране на мебели от апартамента. И във всички случаи, когато е необходимо се извършва и дезинфекция.

Кога трябва да дезинфекцирате

Често тази необходимост възниква след:

смърт на човек в апартамент;

след дисфункционални семейства;

алкохолици;

наркомани;

самотни стари хора;

Плюшкин;

след живот в апартамент за животни;

гълъби по балконите,

както и мярка за борба с хлебарки, дървеници, мишки и други неканени гости.

Как се извършва дезинфекцията на апартамента

С фирма obshtini.com, готова да предостави работници в удобно за вас време, които бързо ще разглобяват развалините, ще съберат боклук в апартамента, ще го извадят за рециклиране.

След като почистите апартамента от всичко ненужно, служители също могат да го почистят - измиват, почистват това, което е необходимо. И в случаите, когато стандартното почистване не помогне, те ще дезинфекцират. За това фирмата използва специални химикали, които са одобрени за употреба в жилищни помещения. Те нямат постоянна миризма и не са вредни за хората. В същото време се борят напълно с всички вредни микроорганизми.

Дезинфекцията на апартамента ще отнеме до половин час от времето ви, след което може да живеете в чиста и безопасна среда. В зависимост от необходимостта от различни дейности по почистване и количеството боклук, които трябва да бъдат премахнати, почистването на апартамента може да отнеме до няколко часа от времето ви. Така може да поръчате дезинфекция на апартамент, само няколко минути.

Как да поръчате дезинфекция и почистване на апартамента

Фирмата предлага не само благоприятни условия, но и удобни начини за попълване на заявление. Можете да се обадите или да ни пишете в официалната страница на сайта: obshtini.com, за да изясните всички нюанси, които ви интересуват, да разберете цената на дезинфекцията и да поръчате екипа по всяко, удобно за вас време.

Допълнително