Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Петък, 07 Февруари 2020 22:41

Премахване на старите мебели с chistachi.bg

Написана от

Ако трябва да извадите старо легло на сметище - свържете се с екип на фирма chistachi.bg. Ние сме добре запознати с всички нюанси и можем бързо и евтино да разрешим този проблем.

На първо място, служителите на такава фирма ще разглобят леглото, за да улеснят и ускорят процеса на неговото премахване.

Леглата, особено двойните легла, се характеризират с големи размери и често не се вписват в асансьора.

Ако обаче те са правилно разглобени, тогава могат да бъдат постигнати необходимите компактни размери. Това не само ще направи леглото по-лесно за транспортиране, но и ще спести място при слизането му.

Премахване на леглото:

След разглобяване хамалите изнасят леглото. В повечето случаи асансьор се използва за спускане по него.

Ако обаче това не е възможно, товарачите внимателно пренасят, всяка част от леглото по стълбите. Също може да поръчате демонтаж и извозване на стари мебели Пловдив.

Те работят при всякакви условия и могат да свалят старите мебели, дори от най-високия етаж. След отстраняване леглото, то се натоварва на специален товарен транспорт.

Старите легла се изнасят основно с бусове.

Понякога се налагат и други товарни превозни средства. Във всеки случай се гарантира точност и пълнота на работата.

Поръчвайки услугите на нашата фирма за премахване на стари мебели, няма да е необходимо да плащате за тази работа отделно. Предлага се цялостна услуга на най-ниска цена.

Всички мебели се изнасят от нашата компания на специално депо, където се разбиват, сортират и прехвърлят частично за преработка, отчасти за унищожаване.

Ние работим с такива организации от дълго време и затова гарантираме, че старото ви легло ще бъде изхвърлено правилно, без да навреди на околната среда.

Допълнително