Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Вторник, 21 Януари 2020 16:54

Почистване и събиране на боклук от дворове

Написана от

Средата на пролетта понякога е горещо време за градските жители, началото на нов сезон, за което е необходимо да се подготви всичко старателно. Първата стъпка трябва да бъде почистването на земята, след дълга зима. Когато студът най-накрая отстъпи и възстановяването на снежната покривка вече не се очаква, предлагаме да се обадите на номера за контакт на компанията "bulkom.com". Ще дойдем във всеки квартал на София бързо, и най-важното, ще извършим качествено цялата необходима работа за почистване на вашата лятна вила.

В какви други случаи може да потърсите услуга по почистване на двор с боклуци и храсти в София и селата?

Освен жителите на летни вили, клиентите, които току-що са закупили земя и трябва да я изчистят от всякакъв вид боклук, както и нежелана растителност, често се обръщат към нас за почистване на двора. Последното включва трева, дървета, пънове, храсти - всичко това пречи на по-нататъшната работа на територията. Друг случай, когато се препоръчва да се свържете и да се обадите на екип от работници, е наличието на стари дървета в опасно непосредствена близост до жилищната сграда, които биха могли да паднат по всяко време и да причинят аварии или материални щети.

Как се извършва работата по почистване на дворове?

Пристигането на оценителя, допринася с това, че такъв установява, какво точно трябва да се направи. Специалистът оценява количеството на земята, която ще бъде почистена, сложността, въз основа, на която впоследствие ще бъде оформен договорът, се решава дали да се използва специално оборудване или дали ще е възможно да се направи с ръчни инструменти.

Подписване на споразумение с клиента, към което е приложена фиксирана оценка. Няма да се изисква доплащане.

Директно почистване на лятната вила: изсичане и изсичане на дървета, изкореняване на пънове, косене на трева, премахване на храсти и леки гори и др.

Отстраняване на боклука, останал след работа. На този етап обръщаме не по-малко внимание, отколкото на самото почистване. Боклуците се транспортират в силни контейнери изключително до разрешени депа.

Предимства на работата с фирма:

bulkom.com“ е организация с богат практически опит, която събра под един покрив екип от компетентни, отговорни и надеждни служители. Всички наши действия са добре координирани и оперативни, опитваме се да се приспособим към изискванията на всеки наш клиент, винаги сме готови да ви кажем, какъв е най-добрият начин да направите тази или онази ситуация. Собственият парк от специално оборудване ни позволява значително да разширим обхвата на услугите и достъпни цени - да не преплащате за работата, дори и да е от сериозен мащаб.

Допълнително