Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Събота, 28 Декември 2019 19:34

Какъв телефон за ученик не трябва да взимате

Написана от

Мобилността на първо място не може да бъде скъпа, особено за началните училища. Факт е, че скъпата играчка в ръцете на дете може да провокира престъпление. В най-добрия случай такава джаджа, може да бъде открадната. В най-лошата ситуация маргинализираните членове на обществото, като наркоманите, могат да откраднат телефона. В такава ситуация здравето, а понякога дори и животът на децата, могат да бъдат компрометирани. Ясно е, че за отговорните и разумни родители това е абсолютно неприемливо.

Телефонът не може да бъде детски. Ясно е, че това до известна степен е вярно. В началното училище, ако купите телефон под формата на самолет или състезателна кола за момче или някаква кутия за бижута за момиче, това е напълно възможно. Освен това такава покупка може да зарадва детето.

Не можете да закупите точно „детски телефон“, като муцуната на мишка или мечка, където няма номера за набиране. Обаждането се извършва, чрез натискане на клавиш със снимки, които показват: мама, татко, дядо, баба. Такъв апарат може да е причина за тормоз от страна на по-големите. Трябва да разберете, че децата понякога са изключително жестоки.

Телефонът не трябва да бъде свързан към Интернет. На първо място, такава връзка може да отвлече вниманието от образователния процес. Съществува опасност от сериозно увреждане на психологическото здраве на детето. В световната мрежа има много материали за възрастни. Те се намират в текстова форма - истории, идват под формата на комикси, има фото и видео файлове.

Децата в началното училище, поради любопитство могат да шпионират в тоалетната за връстници от противоположния пол. Ако имат достатъчно „фантазия“, за да напишат нещо за тоалетната и да надникнат в световната мрежа, тогава подобно видео и фото съдържание може да навреди на психическото здраве на детето.

Телефон за ученика не може да е от семейството на смартфоните. Факт е, че съвременните смартфони отдавна и уверено надминават компютрите в началото на 2000 г. по своите възможности. В резултат, те ви позволяват да гледате видеоклипове, снимки, да играете игри. За всяко дете е абсолютно очевидно, че е по-добре да гледа карикатура или по-полезно да играе вълнуваща игра, отколкото да слуша учебни материали. В резултат смартфонът може изключително негативно да повлияе на академичните резултати на ученика.

Обобщавайки, може да видите, какъв тип телефон ще е полезен и мобилен за ученика.

Разберете и как технологиите улавят емоциите у хората с Interpolezno.com.

Допълнително