Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Понеделник, 24 Юни 2019 12:11

Светлина и цвят за детската стая – топ съветите на чистачи.com

Написана от

Детската стая, както и всяко друго помещение си има своите предпочитания. Това важи, както за избора на мебели, така и за подбора на светлина и цвят.

Време е да помислите за специфичните цветове. Разбира се, първото нещо, което идва на ум, е розово за момиче и синьо за момче. Въпреки това, тук трябва да се вземат предвид няколко точки наведнъж: първо, ефектът върху настроението и второ, цветните предпочитания на детето.

Предлагаме ви да научите и за чистачи.com, от където може да поръчате цялостно почистване с извозване на отпадъци от жилища.

Зелен цвят и нюанси. Настройват за рекламна вълна. В такава стая ще бъде удобно да се прави домашна работа, да се четат книги и да се развива по всякакъв възможен начин. Между другото, зеленият цвят увеличава апетита. Така че не забравяйте за това, ако подредите мястото за хранене. Често кухните се правят в зелени тонове. Това не е случайно! Но за детската стая са перфектни.

Синьо или небесно. Цветът на мира, спокойствието и интуицията. Подходящ е за творческо дете. Например, за този, който показва тенденция към артистичност, художествени науки или музика. Тук трябва да бъдете много внимателни при избора на сянка. Твърде „студено” ще създаде усещането, че стаята е хладна и неудобна.

Розово. Момичетата обичат розово. Това е визитната картичка на куклата Барби, тя е свързана с щастие, безгрижие и женственост. Ако правите стая за момиче, помислете за розовия цвят. Светлите тонове успокояват и сякаш обгръщат стаята с аура на спокойствие. Основното нещо - не прекалявайте и разреждайте розово с бяло, сиво, синьо или жълто. В този случай е по-добре да се откажете от червено.

Жълто и оранжево. Запалете слънцето и топлината. Внесете радост и комфорт в детската стая. За жълтото има един трик - лимоновият нюанс е студен. Това очевидно не личи веднага, може да си купите вендинг тапети, да ги залепите и едва тогава да разберете, че "вкусното" не е особено слънчево.

Лилаво. Този цвят се счита за "тежък", дори и светлите нюанси. Приятни на пръв поглед, те много бързо отегчават. Смята се, че цветът лилаво се избира за творчески характер. Тук не трябва да забравяме, че творческият човек е много променлив. Тапетите няма да се променят бързо, така че е по-добре да откажете този цвят веднага.

Бяло или сиво. Изглежда, че това са универсални цветове и са подходящи за всеки. Но не всичко е толкова просто, колкото изглежда. За да създава стилен и модерен интериор, те трябва да са умело балансирани. Белите стени, дори в тъмна и малка стая ще приличат на болница или офис. Сивото, дори на закрито, ще действа депресивно на психиката. Тук белите елементи могат да се комбинират перфектно с някой от горните цветове.

За повече идеи и съдействие в разчистване на жилищните площи, посетете: https://www.чистачи.com.

Допълнително