Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Понеделник, 29 Юни 2015 16:44

Интернет нещата и връзката им с технологиите

Написана от

Интернет е нова революция на мрежата. Предметите и daikin стават разпознаваеми и придобиват разузнавателни способности и това е благодарение на възможността за предоставяне на информация за себе си и достъп до обобщена информация от другите. Аларми за звука, могат да отчитат случая на трафик, термостатите се коригират в съответствие с навиците на обитателите на къщата, време, скорост и разстояние в реално време с хора от целия свят. Всички обекти могат да вземат използван или активна роля, чрез свързване с устройство към мрежата.

Дизайнът на обекти и съвременни технологии, свързани към Интернет става в почти всички сектори. Прогнозите показват, че до 2020 година ще бъдат между 50 и 100 милиарда устройства, свързани към интернет. Два порядъка по-високи от 1,5 милиарда персонални компютри и един милиард мобилни телефони с интернет възможности, налични в света днес. До края на 2012 г., физическите сензори ще генерират 20% от интернет трафика. Тези стойности се менят рязко за 2014 г. и компютърът, свързан към Интернет представлява 95% повече от статистиките за 2008 г.

Обекти, техники и технологии, днес са взаимосвързан с мрежата. Научете повече и за ремонт на климатици. Този нов стандарт е въведен през 2008 г. и приет през юни 2012 г. от основните играчи на Мрежата като Google и Facebook.

И докато днес мрежата позволява предмети и технологии да имат един адрес, то отделните неща могат да се свързват към Интернет с помощта на Wi-Fi все по-разпространени в дома, офиса, по гари и летища. Всичко това е заобикалящата реалност и света на технологиите klimatici днес. Свързани директно с мобилен широколентов достъп чрез вмъкване на обект в борда на машината. По този начин обектите са направени независими от компютрите, за да се свърже с мрежата.

Еволюцията на стойност, формирана от връзката между обектите е поставени в споделянето и използването на автоматизирани информационни обекти. В рамките съвсем кратък период техники и технологии са приемани за все по-умни, не само поради факта, че са свързани към мрежата.

 

 

 

Допълнително