Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Сряда, 28 Ноември 2018 22:33

6 идеи за свеж интериор в дома

Написана от

Лято е, а сега възможностите да прекарате отпуската си по далеч по-различен от рутинния начин са неограничени. Със сигурност вече сте планували почивката, срещите с роднини и приятели, но планувахте ли малката промяна в интериора на дома. Предлагаме ви 6 начина, с които може да обновите дизайна на жилището си и да се пренаредите за дълго време напред:

Масата в трапезарията, която се вписва в цялостното пространство. Ако сега сте тръгнали да избирате нова маса за трапезарията, то спрете се на моделите, според това, колко хора ще посрещнете на нея основно. Онлайн услуги за демонтаж и изхвърляне на мебели.

Ако семейството ви е голямо, то разбира се трябва да има столове около масата за всички. В случай, че сте четиричленно семейство може да се спрете на разтегателен модел маса, който да не отнема излишни пространства, когато не е необходимо.

Лилаво и жълто спалня – това са чудесни цветове за лятна атмосфера. Действат на настроението, презареждат и оптимизират вътрешната енергия и хармония.

Поставете малко килимче в хола – много хора се изкушават от покупката на скъпи килими, но помислете малко. Колко хора ще минават по него и защо вие е да правите излишни разходи, след като може да реставрирате стария килим или да направите от големия такъв малки и семпли килимчета, които да разхвърляте в различните краища на помещението, където най-много се налага да се стои.

Дървена тапицерия на дивана – навярно сте чували, че старите мебели могат да бъдат реставрирани. Какво ще кажете да направите това със стария си диван. При това няма да струва толкова скъп като да купувате ново обзавеждане, а и може да вмъкнете дървена рамка, която да навява за стил и вкус.

Плотовият ъгъл е практично решение за малките помещения, а наред с това помества толкова много дреболийки, колкото сами не може да си представите. Дори на пазара се предлагат ъглови етажерки в готов вид, които само трябва да монтирате в празния ъгъл и да наредите. Чудесно аранжиране се получава, ако по ъглова етажерка поставите саксийно висящо цвете.

Светлината в дома – тя трябва да влезе както по естествен начин, така и с допълнителни лампиони с украшения и възможност за коригиране на светлината.

Допълнително