Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Понеделник, 17 Септември 2018 12:53

Как да организираме отстраняване на отпадъци

Написана от

Терминът "оползотворяване и съхраняване на твърди отпадъци", най-често се използва от фирмите по събиране и транспортирането на твърди битови отпадъци, включително строителство и големи боклуци. За транспортиране се използват товарни камиони и контейнери.

С такива работят екипите на фирми по извозване на отпадъци и стари мебели - http://www.xn--80apb8af1ae.com/category/благоевград.

Обикновено след строеж или големи ремонти остават много остатъци:

счупен бетон и тухли;

раздробена мазилка и циментова замазка;

остатъци от строителни смеси;

демонтирани прозорци, врати;

стари водопроводни инсталации – от баня, тръби, батерии и т.н .;

премахнати покрития от пода, стените и тавана

и така нататък.

Организирането по събирането на боклук е евтино, а с фирма може да бъде повече от лесно. В зависимост от количеството генерирани отпадъци могат да бъдат предложени две икономически решения:

  1. ако количеството на отпадъците е относително малко, най-рационално, за боклука е извозването му с бусове.
  2. ако количеството на строителни отпадъци е значително по-голямо, транспортирането му става с товарни камиони за боклук.

Някои организации, специализирани в изхвърлянето на боклук, предлагат наемане на бригада, транспорт и дори допълнителни услуги. Това е необходимо, когато има специални изисквания за събиране на боклука. Ако е възможно да се съхраняват отпадъците на площадката, ще бъде по-икономично по събирането на боклука на купчина, а след това отстраняването и извозване с контейнер.

Всичко това се извозва на регламентирано депо. За контакти, търсете фирма Чистачи.com.

Допълнително