Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Сряда, 27 Юни 2018 09:48

Пренасяне на мебели и покъщнина с товарачи за изхвърляне

Написана от

Пренасяне на мебели и покъщнина с товарачи за изхвърляне е услуга, предлагана от екипи с хамали.

През годините мебелите в къщата започват да губят външния си вид, има драскотини и одрасквания, вратите се разхлабват, а тъканта върху дивана и столовете се избъсва. Такива неща развалят интериора и не са толкова удобни за използване, както преди.

Сгъваемите столове вече не изглеждат толкова удобни, но съхранението им по килер, тавани и мазета е ненужно и създава редица неудобства. В такива моменти става спешно да се пазаруваме, за да купуваме нови мебели, но къде да поставим старите мебели?

По правило интериорните елементи имат сравнително големи размери и впечатляващо тегло, което усложнява тяхното транспортиране. В този случай е по-добре да поръчате услугите на износ на стари мебели от апартамента с товарачите и разчистване на тавани и мазета. Независимо дали изваждате обемен диван, впечатляващо тегло, може да доведе до наранявания на гърба, мускулни напрежения, навяхвания и други проблеми. Позовавайки се на помощта на екип товарачите, ще спестите време и ще запазите здравето си.

Какво е удобно за износ на стари натоварващи мебели?

Както вече споменахме, ще запазите силата и здравето си, но това не са положителни аспекти. Големите мебели, преди да излязат е от апартамента, е необходимо да се разглобят. Това ще изисква не само определени умения, но и специален инструмент. За самостоятелно демонтиране на шкафове и дивани ще отнеме много време, в допълнение, може случайно повредите и интериора на стаята или скъпото оборудване.

Сериозен проблем е не само товаренето на тежки предмети, но и намирането на подходящ транспорт. Фирмите работят със специализиран транспорт по изхвърлянето на боклука.

Законът забранява изхвърлянето на боклука на неоторизирани места, защото по този начин има неразрешени сметища, които сериозно увреждат околната среда. Стари неща и други боклук ще бъдат отведени до депото за по-нататъшно изхвърляне в съответствие с изискванията на закона.

Допълнително