Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Събота, 04 Ноември 2017 16:59

Как да изберете най-добрата компания SEO

Написана от

Добре е ако сте направили домашната си работа и сте натрупали богати знания за SEO. Добре е и ако нямате време за това, но сте решили да използвате услуги за SEO.

Ето десет ключови въпроса, които трябва да поставите на бъдеща фирма за SEO, плюс някои въпроси, които те трябва да ви зададат. За да постигнете текущите промени в SEO ще трябва да обърнете внимание на това по-долу:

Какво мислите за техническата структура на сайта, съдържанието на страницата и извън страницата и профилът на връзката? Помолете екипът да направи някои наблюдения относно тези три ключови фактора SEO, които влияят върху видимостта на търсачките във връзка с вашия сайт.

Какви промени ще бъдат необходими на уебсайта Ви и ще бъдат забележими - На страницата ще се изисква фино включване на целевите ключови фрази в различни местоположения на всяка страница, извън страницата ще се наложат промени в мета данни, като заглавния таг и описанията на метаданни.

Допълнителни връзки към уеб сайта - трябва да търсите, да говорите за качеството на връзките, както и за количеството и балансирания профил на връзката, включително публикуване на уникални прозрения във вашия бранш на водещи уеб сайтове, статии за гости на съответните уебсайтове, малък брой висококачествени безплатни и платени директории, уебсайтове, образователни институции, доставчици и др.

Попитайте за досегашните работи на екипа по СЕО – вижте за техните настоящи примери за успехи - кратки конкурентни ключови фрази.

Какъв обем трафика е разумно да се очакват и през какъв период от време? Има много фактори, които трябва да се разгледате тук, но ако приемем, че сайтът е технически стабилен и има качествено оригинално съдържание, трябва да очаквате 50-100% увеличение на качествения трафик в рамките на около три месеца и потенциално много повече, ако сайтът е изтощен.

Какви ключови фрази смятате, че трябва да бъдат насочени към уебсайта? Не е лесно по време на първоначална дискусия, но те трябва да са в състояние да идентифицират основните ключови думи за конкретната индустрия и да уведомят, колко конкурентен е сегментът. Те трябва да обсъждат географските съображения и да говорят за ключовите думи като купуват, намират, предлагат, получават, сравняват, най-добро, евтино или луксозно.

Колко души екип по СЕО ви трябва - Всеки има своите силни и слаби страни. Малките или еднолични фирми могат да бъдат страхотни, но могат да се заемат с други по-доходоносни клиенти или да се борят да се придържат към най-новите тенденции. Големите фирми могат да бъдат като фабрика за SEO в насипно състояние.

Кой ще работи по задачата? Екипът трябва да е от квалифицирани SEO експерти с най-малко три години SEO опит.

Естествено, трябва да питате колко дълго и дали има дългосрочни договорни или абонаментни планове. Трябва също така да поискате писмено предложение, в което ясно да се посочва всяко действие и инициатива, които ще предприемат.

 

 

Допълнително