Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Четвъртък, 01 Юни 2017 13:49

11 начина да използвате мокри кърпички по необичайни начини

Написана от

Ако имате деца, може би сте се научили, че мокрите салфетки са полезни навсякъде. Те се носят и на всякъде и най-вероятно ги имате по всички стаи, чанти, кола, портмоне и др. Но дори и ако детето не ги използва винаги може да ги вкарате в употреба някъде другаде:

Ето как да използвате мокри кърпички

Основната цел на мократа бебешки кърпички е хигиенна. Следователно, те са хипоалергенни, не съдържат аромати, меки и много евтини. По принцип е добре да се използват в различни ситуации.

1. ВМЕСТО ПАРЦАЛИ

Не само децата могат да оставят следи от маркер върху мебелите. Мокри детски кърпички и избърсват перфектно маркери и моливи. Особено полезни е това за офиса. Полезно е и да знаете някои цени на услуги.

2. ВМЕСТО КЪРПИЧКА

Всички запознати с неприятното чувство, когато духате носа си и често раздразнената кожа около носа, която с всяко следващо триене все повече се възпалява и става чувствителна. Бебешките кърпички не само овлажняват, но и напълно заличават всички следи от нежелан студа по лицето.

Ако не харесвате факта, че мокри кърпички са твърде мокри, оставете ги да изсъхнат. Те ще продължат да бъде меки и приятни за кожата.

3. СРЕДСТВА ЗА ДЕЗОДОРАНТ

Няма нищо по-лошо от бели петна върху тъмни дрехи. Ръцете не се изтриват, но мокри кърпички - напълно.

4. ВМЕСТО ЗАГЛАЖДАНЕ ЗА КОСА

Когато къдрава коса стои като разбридана може да използвате бебешки кърпички. Те са идеалното средство за защита. Просто прекарайте няколко пъти по главата с кърпа и ще получите приятен ефект като от фиксиране.

5. ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЪРВЕНИЯ ПОД

Много почистващи продукти не са подходящи за дървени подови настилки. Това се дължи на прекомерната твърдост. Но бебешките кърпички са предназначени за деликатната кожа на детето, така не само няма да навредят на пода, а и ефективно ще почистят дървения под.

6. ЗА ДА ПОЧИСТИТЕ БАНЯТА

Разбира се, за основно почистване е по-добре да се използват специални средства, но има ситуации, в които трябва да се сложат нещата в ред бързо. С мокри кърпички бързо може да забършете прах и да почиствате всички повърхности за банята, включително тоалетната и мивката.

7. ЗА ДА СЕ СПРАВЯТ С ПЕТНА ОТ КАФЕ

Вероятността от разливи на кафе не е гарантирана за никой, но с бебешки кърпички може да се спасите от трайни места, особено ако сте на път и нямате възможност за пране веднага.

8. ЗА ДА ПОЧИСТИТЕ КИЛИМА

Килимът залят с тъмни или цветни течности - кола, кафе, червено вино също може да бъде спасен с мокри детски кърпички. С тях течността се абсорбира веднага и се минава толкова, колкото е необходимо.

9. ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИЯТ СНИМКИ

На старите печатни изображения често имат следи от химикалки - те също са лесни за почистване с влажна кърпа. Самото изображение не е засегнато.

10. ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА CD И DVD ДИСКОВЕ

Отпечатъци върху CD лесно, но могат да бъдат изчистени с мокра кърпа, а след това със суха да се подсуши.

11. ПО ВРЕМЕ НА ЧАСОВЕТЕ ПО РИСУВАНЕ

Салфетки могат не само да забърсват, но също така и създават изображение. Нанесете акварел върху платно, минете в влажната кърпичка и ще получите истинско произведение на изкуството.

Допълнително