Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Вторник, 16 Май 2017 18:29

Повече за френските автомобили Ситроен

Написана от

Ситроен - една от най-големите френски автомобилни презентаторите. 1976 е част от PSA Peugeot Citroën Automobile Corporation. Специално е, толкова по-широката публика просто автомобилен производител Ситроен по време на своето съществуване е създал няколко модела, които са станали наистина религиозен. Citroën автомобили в момента се показват на пазарите на повече от 90 страни.
Автомобили Ситроен

Citroën компания е основана през 1919 г. от Андре Ситроен, който обработва до произвеждат автомобили с производство части за локомотиви между двете световни войни и артилерийски снаряди - по време на войната. Може да се каже, че първият модел стартира от предприемач talenatul А и започва да произвежда автомобили серия в Европа.

През цялата история на производството на марката Citroën три пъти спечели титлата на "автомобил на годината", седем модели в различни години влязоха в челната тройка най-добрият в тази категория. Въпреки, че колите Citroën се считат бюджет по качество, външни и монтаж лидери признават те не успеят представители производител на автомобили.

Компанията обръща внимание на Citroën Racing спорт: отбор печели списък френския рали рейд, рали световни първенства и световни първенства между колите е достоен за възхищение.

През настоящата гама на Citroën представя широка гама от автомобили с различни видове каросерии - седан, SUV, Cabriolet паузи, хечбек и микробуси.

Предимства на Citroën

    икономия на гориво;
    достъпно ценови сегмент;
    просторна интериор;
    оригинален дизайн и призната;
    добро управление;
    Отлична видимост на предното стъкло;
    чувствителен спирачка;
    висок клирънс.

Citroen голямо внимание на безопасността на водача и пътниците. Дори и с пътя, който граничи с екстремно, пълен контрол на автомобила осигурява ABS, ESP системи, електронно разпределение на спирачното усилие и помощ при аварийно спиране и система за контрол на зони слепи показва потенциална опасност с индикатори на страничните огледала.
Най-добрите части Ситроен

В нашия интернет магазин без усилие можете да си купите резервни части за Ситроен. оператори търсене система удобна и компетентна техническа помощ ще ви спести време и ще оптимизира търсенето на необходимите компоненти.

Нашите авточасти за Ситроен ще задоволят и най-изкушени механизъм на колата и ценоразпис в възмутен й купувач средни доходи. Ние сме готови да се потвърди качеството на всяко парче сертификати corespunzăroare. Citroën твое с нас винаги ще бъдат в движение!

Допълнително