Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Понеделник, 17 Април 2017 12:52

Няколко интересни начини за декориране на крайградски район

Написана от

Вилата това е място, разположено по-далеч от града. Тук човек си почива, набира сила, като се има предвид трудната ситуация, в която всички и живеем и благодарение на контакта с природата постига своята хармония, обгърнат със стил.

EVRO5.COM – фирма за почистване на запустели парцели и дворове;

Ако ви трябват сондажи за вода, сондиране.

Фирма за извозване на храсти и боклуци до депо.

Ако имате обширна фантазия, сръчни ръце, както и материали за декорация на градината, то всичко, което ви е необходимо се свежда в няколко стъпки:

Как да украсите крайградския район със собствените си ръце – има множество идеи за декорация, които е необходимо да превърнем в реалност. Не изхвърляйте нищо на първо време. Всеки контейнер ще бъде прекрасна цветна градина с големи камъни и гуми - алея, клонки - огради, флора и фауна.

Как да украсите градината, какво може да направите: цветни лехи и цветни лехи; ограда; скулптура; хранилки; изкуствени езера и фонтани; кът с мека мебел за крайградски район; украса на старите пънове.

Как се украсява цветна градина - направи легла от старите елементи. Може да използвате чифт стари обувки или една маратонка, другарчето, на която отдавна е загубено, но все още съхранявате гаража. Гумени ботуши и галоши също могат да свършат чудеса. Метални и други принадлежности - саксии, кофи, вани, басейни, мебели - шкафове, скринове. Гумени гуми, празни бутилки пластмаса също работят. Напълнете основата на обувката със земя, добавете малко тор и засадете.

Поставете украса на избраното местоположение. Навременното поливане ще ви накара да се насладите на творчеството; По същия начин се процедира със саксии, кофи, басейни. Сложете цветя и в цветни пластмасови бутилки, след като предварително сте ги боядисали.

Включете въображението си и да започнете строителството. Подредбата на двора е част импровизация и краеативно, част от познания и умения. За декорация може да използвате и готови скулптори, но много пъти при липса на средства може и сами да си направите такива.

 

 

 

Допълнително