Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Вторник, 04 Април 2017 10:46

8 тактики на успешната домакиня

Написана от

С бързите темпове на задаващото се лято, коя дама не би искала промяна и настроение в дома си. Предлагаме ви няколко изпитани трика и полезни съвети, с които може да преобразите дома си и тук няма да имате нужда от вълшебна пръчица или някакво магическо заклинание, че да въведете всичко в приличен вид.

Може би и на вас се е случвало отваряйки гардероба да не откривате така търсената дреха. Всяка дама, колкото и подредена и педантична да е по отношение да реда има моменти, в които изпада в подобни ситуации. Ето и как да се справите с тях:

1.            Приятни аромати – поставете в гардероба и шкафовете ароматни торбички срещу молци. Те ухаят на лавандула и дават приятен аромат на целия дом.

2.            Почистване на гардероба – всеки нов сезон гардероба и чекмеджетата за дрехи имат нужда от подредба. Затова набавете достатъчен брой чували за съхраняване на дрехи и приберете всичко непотребно за идващото лято. С ХАМАЛ.BG това е възможно, а също ще получите съдействие за изхвърляне с извозване на стари мебели и други непотребни за дома ви неща.

3.            Органайзерите са чудесни – изхвърлете всички остарели телени закачалки и си набавете органайзер с пластмасови и плътни такива. Органайзера за колани, бельо и чанти е идеален вариант за всеки дом, пести пространства и всичко е така подредено. За да е още по-подредено, научете за SMETISHTE.COM.

4.            Петната по пода – петната по тъкани от лен и памук, се отстраняват лесно, чрез накисване в прясно мляко.

5.            Мазни петна – малко бензин на петната от мазнина по тапетите ще направи чудеса. Ако боята по тапетите не е устойчива опитайте със сушена кора от ръжен хляб.

6.            Почистване на кожата – за целта амониев карбонат и топла вода вършат чудеса. Ето и една фирма, която върши чудеса в дома FORI.EU.

7.            За ароматни маслини – съхранявайте ги в стъклен буркан с нарязан магданоз, зехтин и лимонови резени. Преди да ги поставите в буркана ги залейте с гореща вода и ги оцедете.

8.            Пържените картофки – не на мазнината – всички ги обичаме, но уви, прекалено мазни са за диетата ни. За да се избавете от ненужната мазнина по тях, преди да ги пържите потопете ги за 20 мин. В прясно мляко.

Допълнително