Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Сряда, 25 Януари 2017 10:58

Какво представляват съвременните фурни за готвене

Написана от

Днес, една марка е гаранция за надеждността на даден продукт. Е, всяка партида от стоки, има редица прилики - и добри, и лоши. В тази статия ще се опитаме да определим основните предимства на една от най-известните линии на домакински уреди – печката за готвене, известна още като фурна.

Ако планирате обновяване на своята кухня, вижте и това:

Извозване на битова техника с фирма: http://hamalski.com/prevoz-na-mebeli-i-bitova-tehnika/

Основни данни:

Обемът на повечето модели е 74 литра. Размерът на техните свещи съответства на единен европейски стандарт и е подходящ за всички видове търговски обекти, използвани в цяла Европа. Друга особеност на тази серия е общата сума за всяка пещ с дължина на кабел - 1.6 метра.

И накрая - размерите на горните техники в една или друга униформа. Размерите на повечето от тях отговарят на следните критерии:

Височина - 594 mm;

Ширина - 594 mm;

Дълбочината 562-568 mm;

Височина на ниша - 580-600 мм;

Ширина на ниша - 560 mm;

Дълбочина на ниша - 550 мм.

Детайли

Друга особеност в печките за готвене е наличието на:

Управлявани регулатори;

Охлаждащ вентилатор;

Решетка;

Емайл за лесно почистване.

Вградена независим фурна.

Други характеристики на битовите уреди – фурни за готвене

Съвременната техника с марка може да се похвали с ниска консумация на енергия. Сред другите му предимства включват мултиефективност, устойчивост на механични повреди и дълготрайност. Също така тези продукти са лесни за поддържане. И накрая, но не на последно място – притежават емайлирано покритие на вътрешните стени.

Гастрономически нюанси

Светещите продукти имат интересна особеност - тя се свежда до това, че храната може да се приготвя с топлинна обработка с пара и горещ въздух едновременно. Подобен съвременен режим ще максимизира ястието да е вкусно и здравословно. Трудно е да се прецени колко са верни тези думи. От подобни електроуреди се интересуват не само домакини, но и много ресторантьори.

Фурните за готвене, днес са оборудвани с високо качество и имат редица уникални характеристики. Преди да започнете да готвите помислете за това – дали бихте желали съвременна кухня с медено кухненско оборудване ще зарадват всеки ценител, А специално, когато става въпрос за продукт със световна репутация.

Ако се нуждаете от товарен превоз и извозване на старо кухненско оборудване, вижте тук: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8/.

Научете за други услуги от OBSHTINI.COM.

Допълнително