Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Неделя, 31 Юли 2016 13:57

Интересното около видовете настилка за кухнята

Написана от

Знаете ли, че съществува огромно разнообразие от подови настилки за дома. Когато става дума за кухнята вниманието се насочва към всички тях. За разлика от избора на под за спалня или хол, то  кухнята няма ограничения. Всичко е допустимо. Ето, защо е важно да сте информирани, преди да се отправите към магазина:

Паркет за кухня – това е дървената подова настилка в кухнята, произведени по уникална модерна технология, безразлична към влага. Ако пробие кухня или има друг нечеличен теч, то с такава настилката покрита с лак, може да парирате пропускливостта. Също така това ще предпази дървото от външни влияния. Изхвърляне на строителни отпадъци ако планирате смяна на теракот с паркет и обратното.

Ако говорим за дървени подове в кухнята, основното предимство на този тип настилка е, че прави кухнята топла кухня. Също така, производители предлагат богат избор от цветове и дърво. Екологичност и чистота в къщата ще създаде допълнителен комфорт, но недостатъците на дървени подови настилки и паркет са много повече. Рискът от увреждане при падане на тежки предмети, както и вероятността от прекомерна влага нарастват. Научете повече на адрес KYRTI.BG.

Коркови настилки – те представляват естествено покритие за кухня, която е мека, щадящи околната среда, устойчива на влага. Този етаж не набъбва и не гние. В допълнение, дава естествена топлина, което прави къщата уютна. Поради разнообразието на текстури, винаги можете да вземете един достоен вариант за вашата кухня. Съчетайте с вашите мебели. Вижте повече за изхвърляне на мебели.

Недостатъците на корка са, че е чувствителен към гореща мазнина и излишната влага. Но днес можете да си купите, защитен с восъчен покритие.

Керамични и каменни плочки

Много домакини решат, че плочките в кухнята - най-доброто решение. А, трябва да се отбележи, приличен външен вид, отлична устойчивост на вода за дълго време прави този популярен тип покритие.

Разгледайте сайта: NACHISTO.COM, откъдето може да разберете за различните услуги по наемане на екип.

За извозване на тежки товари, изхвърляне на стари мебели и други хамалски услуги помага - ИЗВОЗВАНЕ.COM.

Допълнително