Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Вторник, 24 Март 2015 19:07

5 неща, които е добре да знаеш за своя нов смартфон

Написана от

Ако искате вашия смартфон да бъде максимално полезен на батерията след това като цяло не бива да го оставяте да падне под 20%. След като направите това заредете с най-малко 80% вашата батерия, което ще ви спести множество други разходи. Въпреки че не е необходимо да се зарежда до 100%.

Може също така да не налага да го оставете в режим на работа твърде често и въпреки това да поставяте допълнително напрежение върху батерията. Това може да бъде на стойност умишлено източване на батерията напълно зареждане до 100% веднъж на всеки месец.

Най-добре е да не се остави литиево-йонна батерия, включен в едно зареждане, тъй като това може да доведе до прегряване. Повечето зарядни спират зареждането на батерията, когато вече е достигнал 100%, така или иначе, но е най-добре да изключите.

Не позволявайте на батерията на телефона да остане плоска за продължителен период от време, тъй като това може да я направи нестабилна. Литиево-йонните батерии са с вграден и това причинява верига на унищожение, ако се опитате и да начисляват опасно нестабилна батерията. Това означава, че тя не е особено опасна и това може да я унищожи. Подобен проблем е равносилен на запечатване в смартфона.

Движението от живи тапет използва графичен процесор на телефона, а обработването на движение и потенциално визуални ефекти може да черпи повече от енергията. Статичният тапет от друга страна не притежава нищо и така е много по-приятелски за батерията.

Допълнително