Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Петък, 17 Юни 2016 11:38

Състав и видове матраци – топ нещата, които да съобразим

Написана от

Най-често срещаните пълнители за матраци са кокосови и кокосови влакна, импрегнирани с естествен латекс. Този материал дава на матрака необходимата твърдост. Естествен произход и добра проветреност. В производството им се употребяват екологично чисти естествени материали, който се произвежда от вулканизирано каучуково дърво.

Структурата е порест материал, който може да издържа на голямо напрежение, докато поддържа и възстановяване оригиналната форма. На английски латекса СА Свойствата за идеален материал за матраци , които държат на стабилност и еластичност.

Полиуретанова пяна е екологичен, нетоксичен синтетичен материал. Тя може да бъде твърда и се използва като платформа за периметъра на матрака и еластично гъвкавата й резолюция. Такава се дължи на топлоизолиращи, антиалергични пълнители, поддръжка и силен траен натиск.

Синтетичният материал с качества, подобни на вълна, на външен вид има подобен на този филц материал. В него са съчетани вертикално разположени влакна, които могат да се допълнят с памук, естествена вълна, водорасли. Това придава повишена твърдост, в зависимост от плътността, функцията на еластичните нива и естетиката.

Избирате Когато матрак за Децата без пружина МОЖЕ Да бъде двупосочен за всяка Страна на английски матрака, която има определена твърдост, предназначени за различна възраст и тегло на бебето. Съставът на пълнежа допринася в периода на формирането на костите и гръбначния стълб . До навършване на една година костите се оформят, а повишаване на телесното тегло, може да позволи използването и на по-мек матрака (латекс). Двустранният матрак може да има и лятна зимна функция . Зимната страна на естествена вълна в студения сезон ще осигури топлина и комфорт на бебето , а за лятна страна се избира от лен или памук . Тези естествени материи не са прекалено горещи през топлите месеци . И за подходящи Вижте материи на английски спално бельо .

Специалистите препоръчват още да се купуват матраци без пружина от дунапрен или с пълнеж от памук . На английски тези Цената матраци Е ниска, но това е може би единственият плюс. Реално те са твърде меки и бързо губят формата си . И най-важното за гръбнака на бебето на матрак ще се формира в не правилна форма , което може да доведе до някои заболявания на опорно -двигателния апарат.

Алтернативата на такъв матрак за здравето на детето е моделът с памук или слой пяна. Те са меки и еластични материали, силно абсорбират влагата, което създава благоприятна среда за развитие на бактерии. В допълнение, тези материали са обект на бързо разграждане.

Някои по-евтини материи са тези на американ. Този плат е с крехък и склонен към бързо износване. Повърхността му губи цвят, втрива се и се къса по-лесно. Много по-дълго служи, когато е примесена с естествен памук, а 10-30% от синтетични влакна се поставят за здравина.

Допълнително