Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Сряда, 08 Юни 2016 15:29

Най-добрите упражнения за пилатес на стомаха

Написана от

Всеки иска да има плосък корем, но хормонални промени с възрастта насърчават излишните калории и започва процес по натрупване в областта на корем под формата на мазнини. С времето това води до по-голям корем, известен като коремен пояс, паласки или само "коремни тлъстинки".

Съществуват техники, упражнения и пилатес, които действат тонизиращо и наистина помагат, когато става въпрос за изгаряне на допълнителната отпуснатост на стомаха.

Toe Dip

Легнете с лице нагоре на пода, с краката нагоре, свити колене на 90 градуса, така че бедрата са направо нагоре и тялото успоредни на пода. С ръцете под главата, натиснете долната част на гърба към пода, като същевременно поддържайте формата.

Сега поемете дълбоко дъх, десния крак снижете по-ниско и бройте до две. Прилепете пръстите на крака към пода. Уверете се, че движите крака само в тази област. Издишайте и повдигнете крака си, връща обратно към първоначалното положение на две. Повторете с левия крак. Направете 12 повторения с всеки крак.

Leg Circle

Легнете по гръб с ръце до тялото, дланите надолу, а краката разширени по пода. Бавно повдигнете десния крак към тавана. Задръжте позицията за 10 до 60 секунди. Ако не е удобни тази позиция, поставете лявата си крак под десния за опора.

Стегнете коремните мускули, за да се уверете, че сте се запазили позицията на тялото. Направи шест кръга с дясната посока на часовниковата стрелка с единия, а след това и с другия крак, след това шест обратно на часовниковата стрелка. Повторете същото с всеки крак. Изберете най-добрите начини да се радвате на живота.

"Търкулни се"

Легнете по гръб на пода с ръце до тялото и краката проснати по пода. Съберете двата крака и постепенно вдигнете краката си, докато те са перпендикулярни на пода. Поддържайте краката прави и раменете в спокойна позиция бавно, движейки краката към главата, колкото можете. Сега постепенно сменя посоката на движение, връщайки се към първоначалното положение. Това е едно повторение. Повторете това 8 пъти за пълен комплект на серията. Вижте за някои мързеливи начини.

Side Bend

Седнете на ляво бедро, така че левия крак е огъната пред вас. С лявата си длан на пода, поставете десния точно в предната част на левия крак в такова положение, дясното коляно е насочена към тавана. Сега изместете цялото тяло върху лявата ръка, повдигнете бедрата от пода. Дърпане коремните мускули, изправете краката и вдигнете дясната ръка над главата по такъв начин, че да образуват права линия от правилните пръсти към десния крак. Задръжте за 10 до 30 секунди, след това спуснете тялото към първоначалната позиция. Повторете същото от другата страна.

Научете се да се храните здравословно и да съчетавате упражнения, здравословен начин на живот и диета.

Допълнително