Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Понеделник, 30 Май 2016 12:42

Как да изберете тестер за домакинството

Написана от

Тостерът е уред, който днес се нарежда сред незаменимите в нашите кухни и столови. Използва се по ресторанти, барове, пицарии и сладкарници, под формата на професионалната версия, известна като тостери. Когато ние сме на път да го купим този уред за домакинството, трябва да сме внимателни и подготвени, за да изберем най-подходящия модел за нашите реални нужди.

Закупуването на уред, който определено е в състояние да реши проблемите ни ще е от голяма полза, както за добрата домакиня, така и за всеки, който държи на здравословния начин на хранене.

На пазара се предлага голямо разнообразие от тостери, но и професионални варианти тостерът, подобно на микровълнова печка, притежава мощност в диапазона от 1600 до 2400 вата, както и възможност за изпичане до дванадесет едновременни тостерни филийки. Това става с честота от 140 - 150 тост и е тип ротационен усвояване до 2000 вата, способно за готвене 300-540 тост, без предварително подгряване или чрез използване на средно 15 секунди, за тост.

Ако имате ограничени нужди от препичане на хляб до няколко препечени филийки за закуска или хранене у дома, класически тостер е повече от достатъчен уред. Ако трябва да се справяте с по-голямо количество хляб, тогава изборът ще трябва да премине към професионален продукт, точно като тостера. Изборът е огромен, така че всяка дейност, за хранене, кафене, ресторант или бар, избира според своите потребителски акценти, а уреда трябва да отговаря на тези нужди. Големите компании, които се занимават с оборудване и обзавеждане за търговски обекти и места за настаняване, предлагат множество модификации на тази машина и съобразно всяка задача.

Сред характеристиките на електрически нагревател в горна и долна част, регулируем таймер и регулируема скорост на превъртане на тепиха се поставя храната. Възможността за адаптиране на скоростта и силата на отопление позволяват на уреда да предложи правилно печене за всеки продукт.

Всичко това са само малка част от нещата, на които следва да се обръща внимание, за да може подобен домакински електроуред да функционира правилно. Когато това не се постига, устройството се предава за рециклиране.

Допълнително