Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Къси Панталони
Вторник, 16 Октомври 2018 22:56

Важни резервни части за смартфони

Написана от
Много потребители процедират по следния начин - носят смартфона на сервиз, от там им казват какво е необходимо и те го намират в интернет на изгодна цена. Така може да направите и да закупите от предлаганите от нас резервни части. Сред тях са дисплейте за смартфони и съответно стъкло на…
Четвъртък, 11 Октомври 2018 19:04

Търсения от Вас климатик е при нас

Написана от
Увеличават се домакинствата които залагат на климатик. Климатикът е универсален уред който върши работа през цялата година. Ето защо ако вече сте решили да закупите климатик, изберете онлайн магазинът на дд трейд където ще откриете това което търсите.
Понеделник, 17 Септември 2018 12:53

Как да организираме отстраняване на отпадъци

Написана от
Терминът "оползотворяване и съхраняване на твърди отпадъци", най-често се използва от фирмите по събиране и транспортирането на твърди битови отпадъци, включително строителство и големи боклуци. За транспортиране се използват товарни камиони и контейнери.
Вторник, 28 Август 2018 18:21

Всякакви части за камиони

Написана от
Всеки собственик на камион е полагал големи усилия за да намери някаква дребна част за камиона. Понякога това е много трудно, особено ако магазина не е добре зареден. Затова ако търсите авто-части за камиони препоръчваме да използвате интернет където има голямо разнообразие.
Събота, 18 Август 2018 16:24

Закупуване на нов тъч скрийн

Написана от
Препоръчваме ви да ремонтирате своя смартфон или таблет само и единствено с оригинални резервни части защото само така ще може да бъдете сигурни в тяхното качество. Ако държите на своя стар смартфон и желаете да му купите нов Тъч скрийн Acer Iconia Talk 7 / B1-723 - посетете нашия интернет…
Неделя, 15 Юли 2018 20:14

Епилация за жени с чувствителна кожа

Написана от
Мишниците са много деликатна зона и трябва да се внимава как се епилира. Ние предлагаме услугата епилацията с лазер на мишници която е най-щадяща за кожата, особено за клиентите с много чувствителна.
Понеделник, 09 Юли 2018 13:05

Топ 5 изобретения на света

Написана от
Една от чертите, които разделят хората от други животински видове, е техният мозък. Човешкият мозък е много по-добър от всички други видове на света и едно от доказателствата, че нашата раса се е развила до такава степен са откритията на най-талантливите хора.
Понякога не е изгодно да се ремонтира смартфона, особено когато е повредена важна част. Естествено тук повечето от вас биха казали дисплея. Освен дисплея има и други скъпо струващи части на смартфоните. Ние продаваме дисплей за очти всяка марка смартфон.
Пренасяне на мебели и покъщнина с товарачи за изхвърляне е услуга, предлагана от екипи с хамали. През годините мебелите в къщата започват да губят външния си вид, има драскотини и одрасквания, вратите се разхлабват, а тъканта върху дивана и столовете се избъсва. Такива неща развалят интериора и не са толкова…
Страница 1 от 15

Допълнително